Fysplus logo, kopi 2

Professionel behandling af fibersprængning

Professionel fysioterapeut på Frederiksberg

Har du fået en fibersprængning, vil du som regel ikke være i tvivl om, hvad der er sket. Det er vigtigt, at du får en behandling af fibersprængning hurtigt, og det kan vi hos fys PLUS tilbyde. Vi tilbyder fysioterapeutisk behandling i vores klinik på Frederiksberg, så kommer du fra Brønshøj, Nordvest eller Nørrebro, har du let adgang til klinikken.

Er du i tvivl om hvordan jeg kan hjælpe dig kan du booke 30 min gratis screening så vi begge er sikre på, at du kommer i mål!

Hvorfor får man en fibersprængning?

Der kan være flere forskellige grunde til, at man får en fibersprængning, men der er en særlig stor risiko, hvis du er i dårlig form, fordi musklen hurtigere bliver træt og overanstrengt.

Du har også en større risiko for at få en fibersprængning, hvis du ikke får varmet ordentligt op, inden du går i gang med din træning. Er din muskel kold, kan en pludselig belastning som for eksempel sprint eller at sparke til en bold medføre en skade.

For at undgå at få en fibersprængning er det derfor vigtigt altid at sørge for at varme godt op, og at undgå at træne med en overbelastet muskel. En god restitution er altafgørende, så musklen bliver repareret for småskader og samtidig tømmes for affaldsstoffer.

Hvor kan man få fibersprængninger?

Man kan få en fibersprængning mange forskellige steder henne. Det kan for eksempel være i:

  • Læggen
  • Låret/baglåret
  • Ballen
  • Ryggen
  • Armen
  • Skulderen

Kontakt os og book en tid til behandling af fibersprængning

Hvad skyldes knæsmerter?

Hos fys PLUS tilbyder vi en effektiv behandling af fibersprængning, uanset om den sidder i din læg, din skulder eller dit lår. Du er derfor altid meget velkommen til at tage kontakt til os, hvis du ønsker at booke en tid til behandling, eller hvis du har nogle spørgsmål.

Du kan med fordel ringe til os på telefon 206 206 94, men du kan også skrive til vores e-mail kontakt@fysplus.dk, hvis du foretrækker det. Ønsker du at booke en tid, kan du også gøre det online via vores online bookingsystem.

– Bliv kontaktet

Ønsker du blive kontaktet af mig, fordi du har nogle særlige spørgsmål, så udfyld nedenstående formular, og jeg ringer tilbage hurtigst muligt.

Processen

Book en tid online eller ring til os for at få en snak om din problematik.
Gå til online booking

– Tag kontakt

– Få en konsultation

– Få et behandlingsforløb

Kontakt

FysPLUS
Bernhard Bangs Alle 23
2000 Frederiksberg

Tlf: 206 206 94
E-mail: kontakt@fysplus.dk

Åbningstider

Mandag: 7.00 – 16.00
Tirsdag: 9.00 – 17.00
Onsdag: 9.00 – 17.00
Torsdag: 7.00 – 15.30
Fredag: Lukket

Akutte smerter

Har du akutte smerter og tror vi kan hjælpe, så kontakt os med det samme.

Telefonen er åben i samme tidsrum. Besvarer vi den ikke, er vi optaget af klienter. Læg en besked og vi vender tilbage hurtigst muligt.

CVR: 30147529

© 2024 Copyright – Alle rettigheder forbeholdes