Fysplus logo, kopi 2

Hjælp til behandling af nakkesmerter

Professionel fysioterapeut på Frederiksberg

Har du nakkesmerter? Så kan vi hos fysPLUS hjælpe dig. Smerter i nakken er en af de hyppigste problematikker, vi ser på klinikken. Vi holder til på Frederiksberg, og vores klinik er derfor et oplagt valg for dig, der kommer fra Nordvest, Brønshøj, Nørrebro og andre omkringliggende områder.

Læs med her og find ud af, hvordan fysPLUS fjerner smerterne og forebygger at de kommer igen. 

Er du i tvivl om hvordan jeg kan hjælpe dig kan du booke 30 min gratis screening så vi begge er sikre på, at du kommer i mål!

Vi tilbyder en helhedsorienteret behandling

Når det kommer til smerter i nakken, er der nogle gange tale om lokale problemer, men nakken er ofte udgangspunkt for mange andre symptomer. Lokale problemer i nakken kan meget vel have udspring et andet sted i kroppen. Derfor er der mange, der bliver behandlet igen og igen for det samme problem uden at komme det til livs.

Hos fysPLUS tilbyder vi fysioterapeutisk behandling af alle typer nakkesmerter. Vi har et stort fokus på, hvad der sker i alle de led, der ligger nedenunder smerterne, for hvis ikke disse har fuld og fri bevægelighed, så kan resten af systemet heller ikke bevæge sig optimalt. Vores behandling tager udgangspunkt i øvelser og træning, så du kan få styrke tilbage i dine muskler og led.

Andre symptomer end nakkesmerter

Fra nakken kan der komme smerter ud i skuldre, ned langs rygsøjlen og ud i armene. Alle disse symptomer kan være nervebetinget. Det vil sige, at der er et tryk på nerveværet et sted i nakken, som giver de førnævnte symptomer.

Du kan også opleve andre symptomer som for eksempel:

  • Hovedpine
  • Svimmelhed
  • Kvalme
  • Hold i nakken

 

Slip af med dine nakkesmerter – book tid til en undersøgelse hos os

Plages du af smerter i nakken, står vi klar til at hjælpe dig med en individuel og skræddersyet behandling. Bestil tid til en undersøgelse hos os allerede i dag via vores online bookingsystem eller ring på telefon 206 206 94 og hør mere om dine muligheder for en behandling af dine nakkesmerter.

Alternativt kan du også skrive til vores e-mail kontakt@fysplus.dk eller udfylde vores kontaktformular her på siden, hvis det passer dig bedre. Så vender vi tilbage til dig så hurtigt som muligt.

– Bliv kontaktet

Ønsker du blive kontaktet af mig, fordi du har nogle særlige spørgsmål, så udfyld nedenstående formular, og jeg ringer tilbage hurtigst muligt.

Processen

Book en tid online eller ring til os for at få en snak om din problematik.
Gå til online booking

– Tag kontakt

– Få en konsultation

– Få et behandlingsforløb

Kontakt

FysPLUS
Bernhard Bangs Alle 23
2000 Frederiksberg

Tlf: 206 206 94
E-mail: kontakt@fysplus.dk

Åbningstider

Mandag: 7.00 – 16.00
Tirsdag: 9.00 – 17.00
Onsdag: 9.00 – 17.00
Torsdag: 7.00 – 15.30
Fredag: Lukket

Akutte smerter

Har du akutte smerter og tror vi kan hjælpe, så kontakt os med det samme.

Telefonen er åben i samme tidsrum. Besvarer vi den ikke, er vi optaget af klienter. Læg en besked og vi vender tilbage hurtigst muligt.

CVR: 30147529

© 2024 Copyright – Alle rettigheder forbeholdes