Fysplus logo, kopi 2

Holistisk fysioterapi

Professionel fysioterapeut på Frederiksberg

Går du ofte rundt med smerter i kroppen? De fleste lidelser i kroppen er forårsaget af dårlig holdning eller fejlstilling af led, muskler og knogler. Smerten stammer oftest fra en overbelastning et andet sted fra, end hvor det gør ondt. Heldigvis er dette noget, der kan gøres noget ved.

fys PLUS er din vej til holistisk fysioterapi i København. Vi holder til på Frederiksberg, men har også mange klienter fra blandt andet Nørrebro og Brønshøj. Vi finder roden til dine smerter, så du kan træne det væk med de helt rigtige øvelser.

 

Er du i tvivl om hvordan jeg kan hjælpe dig kan du booke 30 min gratis screening så vi begge er sikre på, at du kommer i mål!

Hvorfor opstår smerter i kroppen?

Hvorfor får man knæskader?

Har man brækket armen, er det naturligvis selvsagt, at smerten i armen stammer fra bruddet. Sådan er det ikke med alle smerter. Har du eksempelvis ondt i knæet, kan det være forårsaget af en overbelastning i enten foden eller hoften. Det er de færreste, som overvejer, at smerten ikke nødvendigvis stammer fra det område, hvor det gør ondt.

Det kan derfor være svært at få smerten væk selv, fordi det ikke er alle, som er opmærksomme på, hvor roden til smerten befinder sig. Holistisk fysioterapi er vejen til at finde roden på smerten, så vi med de rigtige øvelser kan sikre dig en hurtig behandling.

 

Hvilke fejl begår man ofte ved smerter?

Smerte er noget hjernen opfinder for at gøre os opmærksomme på, at noget er galt. Hvis et område i kroppen er overbelastet, vil hjernen signalere smerte et sted for at fortælle, noget ikke fungerer, som det skal. Smerten befinder sig derfor ikke nødvendigvis i det område, hvor overbelastningen gør, og mange begår derfor den fejl, at de kun fokuserer på det område, der gør ondt.

En anden hyppig fejl er, at man giver området med smerten hvile og ro – og det er ikke vejen til en smertefri hverdag.

Måden man kan få smerterne til at aftage, er ved at se på de strukturer, som betyder mest for knæet. Ved at arbejde med disse strukturer, vil hjernen ikke have brug for at informere dig om, at der er noget galt, og smerterne vil derfor aftage.

Fys PLUS undersøger, hvad dine led og muskler kan, og ikke kan, hvilket gør det muligt at sammensætte specifikke øvelser til dig, så du selv får bevæget dig ud af dine knæsmerter og knæskader.

Hvad indebærer behandling med fysioterapi?

Fysioterapi hos fysPLUS er en behandlingsform, der består af en grundig undersøgelse af kroppen, manuel behandling, individuelle øvelser og rådgivning. Det er vigtigt at få ændret de vaner, som forårsager problemet. Der vil derfor blive lagt fokus på de arbejdsstillinger og belastninger, som hyppigst udføres på en normal dag.

Ofte vil knæsmerter også være forårsaget af en ubalance mellem lår og balle. Hvis låret er stærkt og ballen ikke er, vil der trækkes på knæet på en forkert måde, som kan medføre knæsmerter. Hjernen vil tolke ubalancen mellem lår og balle, som om det er knæet, der er overbelastet.

Hvordan foregår behandlinger hos fys PLUS?

Mange fysioterapeuter har en standard løsning på enhver problematik. Sådan er det ikke hos fysPLUS. Her bliver kroppen set som et økosystem, som er afhængig af, at alle mekanismer fungerer optimalt. Hvis ikke de gør det, siger kroppen fra.

Hos fysPLUS har vi stort fokus på hver enkelt person og de problemer, du har. Vores overbevisning er, at aktiv behandling er mest effektiv frem for passiv behandling. Vi hjælper dig til at bevæge dig ud af dit problem. Vi tilpasser øvelser til dig, og justerer dem, når det er nødvendigt, så du kan træne din krop op på en effektiv måde. Ved at blive ved med at udføre øvelserne vil du på sigt få ændret dine vaner, som har forårsaget smerterne.

Hver problematik er unik, og skal ikke behandles ens! Som regel vil du allerede efter 2 sessioner kunne mærke en tydeligt forbedret situation. Når der arbejdes med det sted, som skaber problemet, vil genoptræningen af det område gøre, at smerterne forsvinder.

Hvor lang tid tager en behandling?

Første undersøgelse tager 60 minutter, så vi er sikre på at få undersøgt dig ordentligt. Efterfølgende behandlinger varierer fra 30 minutter til 60 minutter.

Der skal tit gå 10-14 dage mellem hver session, fordi det tager tid med øvelserne, inden der kan ses en reel forandring af den måde du bevæger dig på. Det giver os samtidig et bedre grundlag for at justere øvelserne ved 2. session, så du udfører de helt rigtige øvelser, for at få bedre og hurtigere resultater.

 

– Bliv kontaktet

Ønsker du blive kontaktet af mig, fordi du har nogle særlige spørgsmål, så udfyld nedenstående formular, og jeg ringer tilbage hurtigst muligt.

Processen

Book en tid online eller ring til os for at få en snak om din problematik.
Gå til online booking

– Tag kontakt

– Få en konsultation

– Få et behandlingsforløb

Kontakt

FysPLUS
Bernhard Bangs Alle 23
2000 Frederiksberg

Tlf: 206 206 94
E-mail: kontakt@fysplus.dk

Åbningstider

Mandag: 7.00 – 16.00
Tirsdag: 9.00 – 17.00
Onsdag: 9.00 – 17.00
Torsdag: 7.00 – 15.30
Fredag: Lukket

Akutte smerter

Har du akutte smerter og tror vi kan hjælpe, så kontakt os med det samme.

Telefonen er åben i samme tidsrum. Besvarer vi den ikke, er vi optaget af klienter. Læg en besked og vi vender tilbage hurtigst muligt.

CVR: 30147529

© 2024 Copyright – Alle rettigheder forbeholdes