Fysplus logo, kopi 2

Knæsmerter - få effektiv behandling

Professionel fysioterapeut på Frederiksberg

Oplever du knæsmerter, når du cykler eller løber? Eller bare når du rejser dig op? Der er mange, der døjer med ondt i knæene i helt normale bevægelser. Det er til stor gene, når man ikke kan bruge sine knæ ordentligt. Kunne det ikke være rart, hvis du kunne slippe for disse smerter, så din hverdag bliver nemmere at komme gennem? Læs med her og find ud af, hvordan fysPLUS fjerner smerterne og forebygger at de kommer igen. Vi holder til i Frederiksberg og har derfor mange kunder fra både Nordvest, Nørrebro, Brønshøj og Frederiksberg.

Er du i tvivl om hvordan jeg kan hjælpe dig kan du booke 30 min gratis screening så vi begge er sikre på, at du kommer i mål!

Professionel fysioterapeut på Frederiksberg

Smerter er et tegn fra kroppen om, at noget ikke er som det bør være. Hjernen sender signaler, så kroppen tror, den har ondt for at gøre os opmærksomme på, at noget ikke er som det bør være.

Kroppen er sammensat på den måde, Læs med her og find ud af, hvordan fysPLUS fjerner smerterne og forebygger at de kommer igen. Vi holder til i Frederiksberg og har derfor mange kunder fra både Nordvest, Nørrebro, Brønshøj og Frederiksberg.

Hvorfor får man knæskader?

Kroppen er sammensat på den måde, at den finder et kompensationsmønster, når noget er galt. Det kan lede til overbelastning andre steder. Derfor er det ikke nødvendigvis der, hvor man har ondt, at smertens rod stammer fra. Af den årsag er det ofte det forkerte område, der er fokus på når vi prøver at behandle smerter. Knæproblemer og knæskader opstår ikke af sig selv, og det er derfor vigtigt at finde den bagvedliggende årsag til, at problemet er opstået.

Hvordan behandles knæsmerter?

Der er ingen standardløsning på behandling af knæsmerter, og det er derfor vigtigt at der foretages en grundig analyse af kroppen. Herefter kan vi komme med unikke øvelser, som hjælper i netop din situation. Måden man kan få smerterne til at aftage, er ved at se på de strukturer, som betyder mest for knæet. Ved at arbejde med disse strukturer, vil hjernen ikke have brug for at informere dig om, at der er noget galt, og smerterne vil derfor aftage. Fys PLUS undersøger, hvad dine led og muskler kan, og ikke kan, hvilket gør det muligt at sammensætte specifikke øvelser til dig, så du selv får bevæget dig ud af dine knæsmerter og knæskader.
Hvad skyldes knæsmerter?
Det er som regel ikke knæet, der er problemet. Knæet er et sart led, der sidder mellem to meget mobile led – hoften og foden. Hvis der er nedsat styrke, manglende bevægelighed eller låsninger i hofte eller fod, vil knæet komme til at lide under dette. Derfor skal der altid undersøges, hvad der kan være af fejl i disse to led, da dette kan føre til løsningen af dine knæsmerter. Ofte vil knæsmerter også være forårsaget af en ubalance mellem lår og balle. Hvis låret er stærkt og ballen ikke er, vil der trækkes på knæet på en forkert måde, som kan medføre knæsmerter. Hjernen vil tolke ubalancen mellem lår og balle, som om det er knæet, der er overbelastet.
Bliv fri for dine knæsmerter og knæskader nu!
Ved at lave en grundig undersøgelse af stillingerne omkring bækken og fod, og styrke musklerne i de områder, er det muligt at sammensætte et specifikt træningsprogram til netop DIN situation. Hver problematik er unik, og skal ikke behandles ens! Som regel vil du allerede efter 2 sessioner kunne mærke en tydeligt forbedret situation. Når der arbejdes med det sted, som skaber problemet, vil genoptræningen af det område gøre, at smerterne forsvinder.

– Bliv kontaktet

Ønsker du blive kontaktet af mig, fordi du har nogle særlige spørgsmål, så udfyld nedenstående formular, og jeg ringer tilbage hurtigst muligt.

Processen

Book en tid online eller ring til os for at få en snak om din problematik.
Gå til online booking

– Tag kontakt

– Få en konsultation

– Få et behandlingsforløb

Kontakt

FysPLUS
Bernhard Bangs Alle 23
2000 Frederiksberg

Tlf: 206 206 94
E-mail: kontakt@fysplus.dk

Åbningstider

Mandag: 7.00 – 16.00
Tirsdag: 9.00 – 17.00
Onsdag: 9.00 – 17.00
Torsdag: 7.00 – 15.30
Fredag: Lukket

Akutte smerter

Har du akutte smerter og tror vi kan hjælpe, så kontakt os med det samme.

Telefonen er åben i samme tidsrum. Besvarer vi den ikke, er vi optaget af klienter. Læg en besked og vi vender tilbage hurtigst muligt.

CVR: 30147529

© 2024 Copyright – Alle rettigheder forbeholdes